Nyttan av tidrapportering och personalliggare i samma app

Att kunna hantera både tidrapportering och personalliggare i samma app är mycket praktiskt, både för medarbetarna och arbetsledningen. Detta är nu möjligt tack vare Nuba appen, som är en elektronisk personalliggare med tidrapportering – allt i ett. Här checkar företagets medarbetare in på morgonen och checkar ut på kvällen igen när de går hem.

Ha koll på var teamet befinner sig

Tidrapportering och personalliggare i samma app bygger på mobil positionering, det vill säga att appen även läser av var medarbetaren befinner sig. Positionen, i kombination med incheckningen under arbetstid, gör att arbetsgivaren exakt vet när medarbetarna är på jobbet och var de befinner sig. Arbetsledningen kan även se positionerna på en karta.

Underlag till fakturor och löner

En annan fördel med tidrapportering och personalliggare i samma app är att appen genererar automatiska rapporter som arbetsgivaren kan använda som löne- och faktureringsunderlag. Detta gör att företag kan sänka sina administrativa kostnader för löner och fakturor rejält och ingen behöver hålla koll på personalliggare i pappersformat längre. För att använda appen behövs varken kortläsare eller personliga kort – det enda personalen behöver är varsin mobiltelefon.

Att snabbt och enkelt kunna ha full kontroll över sin personal, var de jobbar för tillfället och att de håller tiden är väldigt viktigt för de allra flesta företag. Med Nubas app är detta möjligt på ett smidigt sätt. Arbetsledningen lägger via sin dator schema för alla medarbetare som sedan får sms-påminnelser om schemat ändras så att de kan utföra rätt arbete på rätt plats. Detta är en trygghet både för medarbetarna men inte minst för arbetsgivaren.

Skär ner på era kostnader

Att kunna hålla ihop tidrapportering och personalliggare i samma app är kostnadseffektivt för alla företag. Om scheman inte funkar och medarbetarna irrar runt och inte vet var de ska vara vid vilken tidpunkt så går mycket tid och energi till spillo som i slutänden kostar företaget mycket pengar helt i onödan. Arbetsledningen får också tack vare appen en snabb uppfattning om vem som jobbar var så hen slipper flänga runt till olika platser för att kolla upp. Detta är särskilt praktiskt för företag med mycket personal ute på olika jobb.

Tidrapportering och personalliggare i samma app är bra för alla